20 63 51 79
e-mærket

Forudbestilling

Hos Norpii.dk kan du lave forudbestillinger til skarpe priser, på en masse lækkerier til dig og din bolig. Ventetiden er lidt længere, men til gengæld kan du også handle til en fordelagtig pris, som er ventetiden værd. Efter bestilling modtager du en bekræftigelse på dit køb, samt en estimeret leveringsdato. Køber du samtidigt varer som ikke er med forudbestilling, sendes disse samtidig som forudbestillingsvarerne.

1.345,-
1.000,-

Pocket knagerække fra House Doctor giver et smukt og dekorativt udtryk til din entre, og så er den tilmed praktisk. Knagerækken har en smart top hylde, som kan bruges til billeder, nips eller til at lægge nøglerne så de ikke bliver væk. Knagerækken er lavet af stål og derefter lakeret med en flot army farve, som passer ind i klassiske indretninger. Mål: L.:98 cm., B.: 16 cm., H.: 22 cm.

...
1.345,-
1.000,-

Pocket knagerække fra House Doctor giver et smukt og dekorativt udtryk til din entre, og så er den tilmed praktisk. Knagerækken har en smart top hylde, som kan bruges til billeder, nips eller til at lægge nøglerne så de ikke bliver væk. Knagerækken er lavet af stål og derefter lakeret med en flot grå farve, som passer ind i klassiske indretninger. Mål: L.:98 cm., B.: 16 cm., H.: 22 cm.

...
1.345,-
1.000,-

Pocket knagerække fra House Doctor giver et smukt og dekorativt udtryk til din entre, og så er den tilmed praktisk. Knagerækken har en smart top hylde, som kan bruges til billeder, nips eller til at lægge nøglerne så de ikke bliver væk. Knagerækken er lavet af stål og derefter lakeret med en flot sort farve, som passer ind i klassiske indretninger. Mål: L.:98 cm., B.: 16 cm., H.: 22 cm.

...

Norpii.dk - Nordic Living
Her kan du, finde et stort udvalg indenfor nordisk interiør til boligindretning af både køkkenet, badeværelset, soveværelset, stuen, gangen og kontoret.

CVR-nr. 37990817

Kontakt

  • Kundeservice Kontaktformular
  • Telefon +45 20 63 51 79
  • Adresse Kohavegyden 4, 5792 Årslev
Varekurv
Din kurv er tom!
Denne webside benytter cookies til at huske dine indstillinger, statistik & målrette annoncer. Læs mere… Ok, jeg accepterer