20 63 51 79
e-mærket

Forudbestilling

Hos Norpii.dk kan du lave forudbestillinger til skarpe priser, på en masse lækkerier til dig og din bolig. Ventetiden er lidt længere, men til gengæld kan du også handle til en fordelagtig pris, som er ventetiden værd. Efter bestilling modtager du en bekræftigelse på dit køb, samt en estimeret leveringsdato. Køber du samtidigt varer som ikke er med forudbestilling, sendes disse samtidig som forudbestillingsvarerne.

995,-
750,-

House Doctor simple hylde i grå skaber personlighed og stil til din indretning. Opbevar dine favorit ting på hylden, om det så er i stuen til nips og billeder, i køkkenet til krydderier og kaffekopper eller på børneværelset til børnenes yndlingsbøger og legetøj. Uanset, er hylden med til at skabe en skøn stemning i din indretning. Simple reolen fra House Doctor giver et råt og stilrent udtryk, da materialet er stål. Hylden måler 60x15 cm. og er 50 cm. høj.

...
995,-
750,-

House Doctor simple hylde i hvid skaber personlighed og stil til din indretning. Opbevar dine favorit ting på hylden, om det så er i stuen til nips og billeder, i køkkenet til krydderier og kaffekopper eller på børneværelset til børnenes yndlingsbøger og legetøj. Uanset, er hylden med til at skabe en skøn stemning i din indretning. Simple reolen fra House Doctor giver et råt og stilrent udtryk, da materialet er stål. Hylden måler 60x15 cm. og er 50 cm. høj.

...
995,-
750,-

House Doctor simple hylde i sort skaber personlighed og stil til din indretning. Opbevar dine favorit ting på hylden, om det så er i stuen til nips og billeder, i køkkenet til krydderier og kaffekopper eller på børneværelset til børnenes yndlingsbøger og legetøj. Uanset, er hylden med til at skabe en skøn stemning i din indretning. Simple reolen fra House Doctor giver et råt og stilrent udtryk, da materialet er stål. Hylden måler 60x15 cm. og er 50 cm. høj.

...
1.345,-
1.000,-

Pocket knagerække fra House Doctor giver et smukt og dekorativt udtryk til din entre, og så er den tilmed praktisk. Knagerækken har en smart top hylde, som kan bruges til billeder, nips eller til at lægge nøglerne så de ikke bliver væk. Knagerækken er lavet af stål og derefter lakeret med en flot army farve, som passer ind i klassiske indretninger. Mål: L.:98 cm., B.: 16 cm., H.: 22 cm.

...
1.345,-
1.000,-

Pocket knagerække fra House Doctor giver et smukt og dekorativt udtryk til din entre, og så er den tilmed praktisk. Knagerækken har en smart top hylde, som kan bruges til billeder, nips eller til at lægge nøglerne så de ikke bliver væk. Knagerækken er lavet af stål og derefter lakeret med en flot grå farve, som passer ind i klassiske indretninger. Mål: L.:98 cm., B.: 16 cm., H.: 22 cm.

...
1.345,-
1.000,-

Pocket knagerække fra House Doctor giver et smukt og dekorativt udtryk til din entre, og så er den tilmed praktisk. Knagerækken har en smart top hylde, som kan bruges til billeder, nips eller til at lægge nøglerne så de ikke bliver væk. Knagerækken er lavet af stål og derefter lakeret med en flot sort farve, som passer ind i klassiske indretninger. Mål: L.:98 cm., B.: 16 cm., H.: 22 cm.

...
945,-
750,-

Praktisk dekoration? Skriv søde hilsner til dig selv, din familie eller dine gæster på Grid opslagstavle fra Monograph. Opslagstavlen fra Monograph passer ind i de fleste moderne boliger med sin stilrene lysegrå farve. Slip kreativiteten løs og glæd dig selv, din familie og dine gæster med søde beskeder, tankevækkende citater eller inspirerende budskaber, som du kan skrive med de 424 medfølgende bogstaver, tal og symboler. Opslagstavlen måler: :L:90 x B:60 cm, og materialet er stål.

...
945,-
750,-

Praktisk dekoration? Skriv søde hilsner til dig selv, din familie eller dine gæster på Grid opslagstavle fra Monograph. Opslagstavlen fra Monograph passer ind i de fleste moderne boliger med sin smukke grønne farve. Slip kreativiteten løs og glæd dig selv, din familie og dine gæster med søde beskeder, tankevækkende citater eller inspirerende budskaber, som du kan skrive med de 424 medfølgende bogstaver, tal og symboler. Opslagstavlen måler: :L:90 x B:60 cm, og materialet er stål.

...
750,-
550,-

Slumre tæpper og vinter kulde er et godt match. House Doctor Solid tæppe i 100% bomuld skaber en lækker detalje i din boligindretning. Den dybe blå farve passer ind i de fleste boliger, og kan bruges som hele året rundt til både slumretæppe i sofaen og til de lune sommeraftener på terrassen. Tæppet måler: 130 x 170 cm.

...
750,-
550,-

Slumre tæpper og vinter kulde er et godt match. House Doctor Solid tæppe i 100% bomuld skaber en lækker detalje i din boligindretning. Den klassiske grå farve passer ind i de fleste boliger, og kan bruges som hele året rundt til både slumretæppe i sofaen og til de lune sommeraftener på terrassen. Tæppet måler: 130 x 170 cm.

...
750,-
550,-

Slumre tæpper og vinter kulde er et godt match. House Doctor Solid tæppe i 100% bomuld skaber en lækker detalje i din boligindretning. Den dybe grønne farve passer ind i de fleste boliger, og kan bruges som hele året rundt til både slumretæppe i sofaen og til de lune sommeraftener på terrassen. Tæppet måler: 130 x 170 cm.

...
1.950,-
1.400,-

Funktionel og stilfuld puf fra danske House Doctor. En puf i indretningen er pt en af tidens store trends, og Suede puf fra House Doctor er med til at skabe en fed effekt i det rum den bliver placeret i. Brug den som skammel, ekstra siddeplads eller til at lægge en bog eller et magasin på. Den smukke moderne kamel farve tilfører din boligindretning personlighed. Puffen er lavet af læder og bomuld, hvorfor den ikke tåler vand og fugtige klude. Fyldet er tharmacolkugler, og målene på House Doctor ...

...
1.950,-
1.400,-

Smuk og funktionel puf i Dansk design. En puf i indretningen er lige nu en af tidens store trends, og Suede puf fra House Doctor er med til at skabe en fed effekt i din bolig. Brug den som skammel, ekstra siddeplads eller til at lægge en bog eller et magasin på. Den smukke gråblå farve passer ind i de fleste hjem, og tilfører din boligindretning personlighed. Puffen er lavet af læder og bomuld, hvorfor den ikke tåler vand og fugtige klude. Fyldet er tharmacolkugler, og målene på House Doctor ...

...
1.950,-
1.400,-

Stilfuld puf der samtidig er funktionel. En puf i indretningen er en af tidens store trends, og Suede puf fra House Doctor skaber en fed effekt uanset hvilket rum den bliver placeret i. Brug den som skammel, ekstra siddeplads eller til at lægge aviser og blade på. Den dybe grønne farve tilfører din boligindretning personlighed. Puffen er lavet af læder og bomuld, hvorfor den ikke tåler vand og fugtige klude. Fyldet er tharmacolkugler, og målene på House Doctor suede puf måler: B:40 x H:40 X ...

...
395,-
300,-

Fuldend din indretning med Metro vægur i brunlige nuancer. Metro vægur fra House Doctor passer ind i de fleste boliger med dets minimalistiske udtryk. Hæng uret alene eller som en del af en dekorativ væg, og skal dit helt eget udtryk i din bolig. Uret er lavet af stentøj og har en diameter på 22 cm.

...
395,-
300,-

Det smukkeste samspil mellem grå/blå beton og messing til din bolig. Metro vægur fra House Doctor passer ind i de fleste boliger med dets minimalistiske udtryk. Hæng uret alene eller som en del af en dekorativ væg, og skal dit helt eget udtryk i din bolig. Uret er lavet af stentøj og viserne er messingbelagt jern. Uret har en diameter på 22 cm.

...

Norpii.dk - Nordic Living
Her kan du, finde et stort udvalg indenfor nordisk interiør til boligindretning af både køkkenet, badeværelset, soveværelset, stuen, gangen og kontoret.

CVR-nr. 37990817

Kontakt

  • Kundeservice Kontaktformular
  • Telefon +45 20 63 51 79
  • Adresse Kohavegyden 4, 5792 Årslev
Varekurv
Din kurv er tom!
Denne webside benytter cookies til at huske dine indstillinger, statistik & målrette annoncer. Læs mere… Ok, jeg accepterer