fbpx
  20 63 51 79
  

House doctor

Ideén bag House Doctor er, at skabe produkter i et mix af både fine grafiske linjer, vintage look, industrielle kontraster og nordiske trends, således at du kan skabe præcis det match der passer til din personlige stil. House Doctors produkter er nøje udvalgt, sådan at kun den bedste kvalitet kommer på hylderne. Og så endda til overkommelige priser. Se vores udvalg af House Doctor her, hvor du finder både ure, vasketøjskurve og hylder. Alle produkter nøje udvalgt, så du kan indrette din bolig med tidens trends og klassikere, hvorved du kan skabe din helt egen stil i din boligindretning.


149,-
119,20

Er du klar på, at have dine favoritblade lige ved hånden? Den smukke read wall magasinholder fra House Doctor giver et unikt og enkelt udtryk i din bolig. House Doctor Read wall magasinholder er beregnet til at hænge på væggen, og passer ind i de fleste boligindretninger. Magasinholderen er lavet af jern og rattan og måler B: 20 cm H: 20 cm D: 8 cm.

...
259,-
207,20

House Doctor Groove vase i grå passer perfekt ind i alle boligindretninger. Groove vase skaber personlighed i din bolig, og kan sættes på fx en skænk, på et spisebord eller en hylde med dine favorit blomster i. Vasen kan også sagtens stå alene og være et dekorativt element til din indretning. Groove vasen fra House Doctor er lavet af glas, og for et moderne udtryk kan du matche den med dekorationsting i andre materialer. Vasen måler: H: 14 cm x Dia: 7,5 cm.

...
99,-
49,-

Dekorativ keramikvase fra House Doctor. Passer perfekt ind i det moderne hjem. H:17 cm., diameter 11 cm. Tåler ikke opvaskemaskine.

...
149,-
119,20

Det smukkeste klassiske Hannah ur fra House Doctor fuldender din indretning. Det enkle House Doctor Hannah bordur kan placeres mange steder i din bolig fx på skænken i stuen, på hylden på badeværelset eller på natbordet i soveværelset. Placer uret der hvor det giver mest mening, og ryk rundt når du ændrer på din boligindretning. Hannah bordur i guld skaber en varm stemning til din bolig og passer ind i de fleste rum med dets enkle og elegante udtryk. Uret har en diameter på 15 cm, og fås ...

...
149,-
119,20

Det smukkeste klassiske Hannah ur fra House Doctor fuldender din indretning. Det enkle House Doctor Hannah bordur kan placeres mange steder i din bolig fx på skænken i stuen, på hylden på badeværelset eller på natbordet i soveværelset. Placer uret der hvor det giver mest mening, og ryk rundt når du ændrer på din boligindretning. Hannah bordur i sølv skaber en rolig stemning til din bolig og passer ind i de fleste rum med dets enkle og elegante udtryk. Uret har en diameter på 15 cm, og fås ...

...
649,-
519,20

Skab personlighed og stemning i din bolig med House Doctor 'Book' hylde i sort antik. Hylden er ideel som natbord, men kan også sagtens bruges i andre rum. Den stilrene hylde har 2 hylder, med god plads til netop de ting du bruger i hverdagen. Hylden er med til at skabe en skøn stemning i din indretning, og passer med sin klassiske sorte farve ind i de fleste boligindretninger. Book hylden fra House Doctor er lavet i stål, hvorefter den er lakeret. Hylden måler L:25 cm., B:32 cm., H: 22,5 ...

...
749,-
599,20

Skab personlighed og stemning i din bolig med House Doctor Lemmy hylde i sort. Den stilrene hylde passer ind i alle stilarter, og skaber personlighed med sit lette og elegante look. Hylden er med til at skabe en skøn stemning i din indretning, og passer perfekt ind i køkkenet til fx salt og krydderier eller i stuen til billeder af børnene eller en grøn plante. Lemmy hylden fra House Doctor er lavet i aluminium og jern, og måler L:70 cm x D:24,5 cm x H:25 cm.

...
1.149,-
850,-

House Doctor prove hylde i sort skaber personlighed og stil til din indretning. Den stilrene reol har 2 hylder med god plads, hvorfor den er ideel til nips og billeder i stuen, kaffekopper og krydderier i køkkenet eller på badeværelset til håndklæder og hverdagsprodukter som skal stå fremme. Uanset, er hylden med til at skabe en skøn stemning i din indretning. Prove reolen fra House Doctor er lavet i stål, hvorefter den er lakeret. Hylden måler L:60 cm., B:20 cm., H: 50 cm.

...
1.099,-
600,-

House Doctor simple hylde i hvid skaber personlighed og stil til din indretning. Opbevar dine favorit ting på hylden, om det så er i stuen til nips og billeder, i køkkenet til krydderier og kaffekopper eller på børneværelset til børnenes yndlingsbøger og legetøj. Uanset, er hylden med til at skabe en skøn stemning i din indretning. Simple reolen fra House Doctor giver et råt og stilrent udtryk, da materialet er stål. Hylden måler 60x15 cm. og er 50 cm. høj.

...
495,-
396,-

Bath double kurven fra House Doctor giver en virkelig fin og stilfuld indretning til dit badeværelse. Kurven kan både hænge på væggen, eller stå på bordet. Med sine to hylder er bath double kurven rummelig, og kan du nemt og enkelt holde styr på dine plejeprodukter. Skab stemning i din boligindretning med den enkle hylde som er fremstillet i rustfrit stål, og har et eksklusivt messinglook. Målene er H:33,3 x B: 28 x D:11,5 cm.

...
495,-
396,-

Bath double kurven fra House Doctor giver en virkelig fin og stilfuld indretning til dit badeværelse. Kurven kan både hænge på væggen, eller stå på bordet. Med sine to hylder er bath double kurven rummelig, og kan du nemt og enkelt holde styr på dine plejeprodukter. Skab stemning i din boligindretning med den enkle hylde som er fremstillet i rustfrit stål. Målene er H:33,3 x B: 28 x D:11,5 cm.

...
869,-
650,-

DIY lampe fra House Doctor er en anderledes dekorativ lampe. DIY Lampen består af 12 transparente glaskugler, som du selv samler til en flot og moderne lampe. Brug lampen i et hjørne i stuen, i entréen eller et sted, hvor du mangler ekstra belysning. Lampen, som er inklusiv en 3 meter lang ledning og glaskugler, kommer som et samlesæt, og er nem og enkel at sætte på ledningen. E27, max. 40W. Sæt af 14 stk., Sølvhætte til fatning, E27, Max 40 W, 3,0 m sort stofledning, barkelitfatning, 12 ...

...
695,-
549,-

Skab stil og personlighed med den smukke dekorative 'Hood' lampe fra House Doctor. Med Hood lampe fra House Doctor får du en tidsløs lampe, som med sit farvede glas lige nu er super trendy. Lampen er i grå glas og metal hvilket giver et råt og cool udtryk, som vil passe ind i de fleste indretninger. Lampen har 3 meter ledning, så du kan nemt hænge den over spisebordet, øen i køkkenet, i stuen eller på kontoret. Alle steder vil du få en smuk lampe som giver et godt lys. Mål: Ø:22,5 x H:25, E27, ...

...
29,-
15,-

Flot opbevaringsglas fra House Doctor med ml. print. Krukken passer perfekt ind i køkkenet, til opbevaring af fx gryn, sukker eller nødder. Produktet tåler opvaskemaskine, dog skal metal delen fjernes. Dia: 7, H: 7 cm.

...
37,-
19,-

Flot opbevaringsglas fra House Doctor med ml. print. Krukken passer perfekt ind i køkkenet, til opbevaring af fx gryn, sukker eller nødder. Produktet tåler opvaskemaskine, dog skal metal delen fjernes. Dia: 7,8, H: 14 cm.

...
39,-
21,-

Flot opbevaringsglas fra House Doctor med ml. print. Krukken passer perfekt ind i køkkenet, til opbevaring af fx gryn, sukker eller nødder. Produktet tåler opvaskemaskine, dog skal metal delen fjernes. Dia: 10, H: 13 cm.

...
45,-
24,-

Flot opbevaringsglas fra House Doctor med ml. print. Krukken passer perfekt ind i køkkenet, til opbevaring af fx gryn, sukker eller nødder. Produktet tåler opvaskemaskine, dog skal metal delen fjernes. Dia: 10, H: 19 cm.

...
79,-
29,-

Super fin opbevaringspose fra House Doctor. Posen har ét håndtag, så den nemt kan hænge på en dør eller væg. Brug den til småting i stuen, gangen eller på badeværelset. En nem og billig måde at give indretningen nyt liv. Mål: Højde: 30 cm. Diameter: 30 cm. Materiale: Bomuld 38%, Polyester 40%, Rayon 22% Tåler kun pletrens. MAX 10 kg.

...
129,-
100,-

Mangler du en taske, der opfylder kravene til en travl hverdag? House Doctor har lavet denne praktiske og stilfulde Paran-shopper/taske, så du er klædt godt på til at klare dine daglige gøremål. Tasken er super rummelig hvilket gør den perfekt, når du skal handle ind eller transportere børnenes skiftetøj til og fra institution. Desuden indeholder den en lille fastsyet lomme på den ene inderside. Når du ikke bruger tasken, kan den bruges som en flot grafisk detalje i din indretning. Det ...

...
129,-
100,-

Med Square Shopper fra House Doctor får du tasken der opfylder kravene til en travl hverdag. Tasken er super rummelig, hvilket gør den perfekt til at have med på indkøb, til indendørs opbevaring eller når børnenes skiftetøj skal fragtes til og fra institutionen. Desuden indeholder den en lille fastsyet lomme på den ene inderside. Vis tasken frem i din bolig, som en flot grafisk detalje i din indretning, der skaber personlighed med kontrasten fra den brune læder rem mod det sort/hvide design. ...

...

Norpii.dk - Nordic Living
Her kan du, finde et stort udvalg indenfor nordisk interiør til boligindretning af både køkkenet, badeværelset, soveværelset, stuen, gangen og kontoret.

CVR-nr. 37990817

Kontakt

  • Kundeservice Kontaktformular
  • Telefon +45 20 63 51 79
  • Adresse Kohavegyden 4, 5792 Årslev
Varekurv
Din kurv er tom!
Denne webside benytter cookies til at huske dine indstillinger, statistik & målrette annoncer. Læs mere… Ok, jeg accepterer