fbpx
  20 63 51 79
  
49,-

Giv dit ansigt de bedste forudsætninger, med den lækre ansigtsmaske til sensitiv hud fra Meraki. Ansigtsmasken fra Meraki udviklet til særlig sensitiv hud, og er fyldt med antioxidanter og aktive ingredienser der beroligere og giver masser af fugt. Masken kan bruges hjemme, og er også velegnet til at tage med på fx ferie. Masken skal sidde 20 - 30 minutter, hvorefter det overskydende produkt masseres ind i huden.

...
119,-

Sandcastle & Sunsets duftfrisker fra Meraki skaber en skøn atmosfære i hjemmet. Meraki duftfrisker består af 7 duftpinde, som kan stilles i ethvert rum i boligen, og som efterlader en mild, frisk og sanselig duft af Sandcastle & Sunsets. Indeholder 120 ml.

...
119,-

Scandinavian Garden duftfrisker fra Meraki skaber en skøn atmosfære i hjemmet. Meraki duftfrisker består af 7 duftpinde, som kan stilles i ethvert rum i boligen, og som efterlader en mild, frisk og sanselig duft af Scandinavian Garden. Indeholder 120 ml.

...
149,-

Rain Forest roomspray fra Meraki giver, med sin naturinspireret duft, en let og frisk duft i hjemmet. Sprayen kommer i en flot dekorativ flaske, som sagtens kan stå fremme i boligen som et dekorativt element. Indeholder 100 ml.

...
149,-

White tea roomspray fra Meraki giver, med sin harmoniske og rene duft, en let og frisk atmosfære i hjemmet. Sprayen kommer i en flot dekorativ flaske, som sagtens kan stå fremme i boligen som et dekorativt element. Indeholder 100 ml.

...
119,-

Mild og effektiv håndsæbe med varm og krydret duft. Velegnet til alle hudtyper. Indeholder 500 ml.

...
119,-

Mild og effektiv håndsæbe med duft af frisk mynte. Velegnet til alle hudtyper. Indeholder 500 ml.

...
119,-

Mild og effektiv håndsæbe med duft af citrus og appelsin. Velegnet til alle hudtyper. Indeholder 500 ml.

...
149,-
89,-

Mild parfumefri og hurtigabsorberende lotion til børn og babyer. Lotionen indeholder økologisk aloe vera, sheasmør, mandel- og jojobaolie, som efterlader huden på dit barns sensitive hud blød og plejet. Kan anvendes dagligt. Indeholder 275 ml. Lotionen er astma-Allergi mærket, Svanemærket samt Cosmos Organic mærket.

...
129,-
79,-

Mild parfumefri tørolie til børn og babyer, med ekstra fugtgivende ingredienser. Olien plejer og fugter babyers sensitive hud, nem at smøre på og hurtigt absorberende. Brug direkte på huden i et tyndt lag, eller tilføj et par dråber til badevandet. Kan også anvendes til babymassage eller til behandling af arp. Kan anvendes dagligt. Indeholder 95 ml. Olien er astma-Allergi mærket, Svanemærket samt Cosmos Organic mærket.

...
89,-
49,-

Mild og plejende parfumefri salve med ekstra fugtgivende ingredienser, til at lindre rød og irriteret numse. Salven tilfører en vandafvisende hinde, der har en helende og beskyttende effekt på din babys sensitive hud. Salven indeholder økologisk aloe vera, sheasmør, kakaosmør og mandelolie. Fordel salven på tør og ren hud. Kan anvendes dagligt. Indeholder 50 ml. Salven er astma-Allergi mærket, Svanemærket samt Cosmos Organic mærket. Meraki mini er nomineret til ’Årets Care & Protect ...

...
89,-

Opvaskebørsten er fremstillet i bambus og polypropylen

...
149,-

Mild og effektiv opvaskesæbe med en frisk duft af friske blomster. 1 pump til 5 l. vand. Må ikke bruges til opvaskemaskine. Indeholder 1000 ml.

...
149,-

Mild og effektiv opvaskesæbe med en frisk duft af appelsin og citron. 1 pump til 5 l. vand. Må ikke bruges til opvaskemaskine. Indeholder 1000 ml.

...
49,-

3-pak tandbørster i flotte farver. Tandbørsternes greb er lavet af 55% hvedestrå og 45% polypropylen. Børsterne er lavet af 100% nylon. Hårdhed: soft/medium

...

Norpii.dk - Nordic Living
Her kan du, finde et stort udvalg indenfor nordisk interiør til boligindretning af både køkkenet, badeværelset, soveværelset, stuen, gangen og kontoret.

CVR-nr. 37990817

Kontakt

  • Kundeservice Kontaktformular
  • Telefon +45 20 63 51 79
  • Adresse Kohavegyden 4, 5792 Årslev
Varekurv
Din kurv er tom!
Denne webside benytter cookies til at huske dine indstillinger, statistik & målrette annoncer. Læs mere… Ok, jeg accepterer