fbpx
  20 63 51 79
  

Salgs & Leveringsbetingelser

 

Salgs og Leveringsbetingelserne finder anvendelse på alt indhold, al anvendelse og alle tjenester som tilbydes via webstedet www.norpii.dk/ (”Norpii.dk”). 


Indhold:

1.1.01 - BETALING
1.1.02 - ORDREN
1.1.03 - LEVERINGSTID / FRAGT / AFHENTNING
1.1.04 - FORBRUGERBESKYTTELSE
1.1.05 - REKLAMATION
1.1.06 - FORTRYDELSESRET
1.1.07 - FORBEHOLD
1.1.08 - PERSONDATAPOLITIK
1.1.09 - COOKIES
1.1.10 - OPHAVSRET
1.1.11 - SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERSDRIVENDE
1.1.12 - AFGØRELSE AF TVISTER
1.1.13 - KLAGEADGANG
1.1.14 - STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

1.1.1. BETALING 

I Norpii.dk kan der vælges mellem forskellige betalingsformer og kreditkort:

Dankort / VisaDankort /MasterCard /MobilePay Online /JBC /Maestro

Priser: Alle priser er angivet i Danske Kroner (DKK) incl. moms, excl. fragt og evt. tillæg.

Kortoplysninger: Norpii.dk gemmer ikke kreditkort oplysninger.

Afregningstidspunkt: Når du betaler med kort, trækker vi først beløbet ved afsendelse/afhentning af bestillingen.

Salg udenfor Danmark: Kontakt Norpii.dk for at aftale nærmere omkring fragt/levering.

Er du i tvivl om sikkerheden ved betaling med Dankort eller andre betalingsformer, kan du kontakte os via vores kontaktformular.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

1.1.2 ORDREN

Bestillingsafgivelse på Norpii.dk er uden forbindtlighed

Præsentation af varer og priser på denne hjemmeside er ikke et bindende tilbud fra Norpii.dk, men en opfordring til kunden om at afgive et tilbud. Bestilling af varer fra Norpii.dk via hjemmesiden udgør derfor ikke en accept, men derimod et bindende tilbud til Norpii.dk om at købe de angivne varer til den angivne pris og på de angivne vilkår.

Der er derfor ikke indgået en bindende aftale med Norpii.dk, før du har modtaget en endelig ordrebekræftelse fra Norpii.dk. 

UDSTILLING AF VARER PÅ NETBUTIKKEN ER IKKE ET TILBUD MEN OPFORDRING TIL AT GØRE TILBUD,
DER ER FØRST INDGÅET EN BINDENDE AFTALE NÅR DU MODTAGER EN ORDREBEKRÆFTELSE.

Kontrakten mellem Norpii.dk og kunden indgås på dansk.

1.1.3 LEVERINGSTID / FRAGT / AFHENTNING

Vores normale leveringstid beregnes til 3-5 hverdage

Dette regnet fra du har modtaget ordrebekræftelsen, medmindre andet er angivet. Hvis du bestiller varer som er midlertidigt udsolgt eller ikke kan leveres indenfor 3-5 dage, vil du blive informeret via e-mail med oplysning om leveringstidspunkt. Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/restordre, har du naturligvis mulighed for at afbestille varen. Varer afleveres/læsses af ved vognkant/kantsten eller så tæt på byggepladsen, som chaufføren skønner muligt.

Fragtpris på stykgodslevering er gældende for levering til fastland og brofaste adresser i Danmark med mindre andet er angivet. Levering og fragtpris til ikke brofaste forbindelser aftales direkte med Norpii.dk inden ordren endeligt bekræftes af Norpii.dk. Fragtpriser på pakker der leveres med GLS gælder hele Danmark.

Grønland og Færøerne: Norpii.dk leverer ikke til Grønland og Færøerne.

Gyldig billedlegitimation: Der skal forevises gyldig billedlegitimation ved afhentning af ordrer.

Pallepant: Ved levering af ordrer der kræver levering på paller indgås særskilt aftale omkring pallepant (leje af paller). I disse tilfælde, vil du efter din bestilling er afgivet, blive kontaktet af Norpii.dk kundeservice for nærmere information herom.

Vores fragtpriser er som følger:

GLS pakkeshop GLS Erhverv Fragtmand Vægt
59,- 59,-   0-5 kg
69,- 69,-   5-10 kg
89,- 89,-   10-20 kg
99,- 99,-   20-30 kg
    349,- over 30 kg
       

 

1.1.4 FORBRUGERBESKYTTELSE

Som forbruger er du beskyttet af reglerne for handel på internettet

Reglerne fremgår af Forbrugerstyrelsens hjemmeside på www.forbrug.dk. Specifikt omkring internethandel gå direkte til siden www.net-tjek.dk. Hvis et køb henvises til Forbrugerstyrelsens Klagenævn, retter vi os som hovedregel efter nævnets anbefaling.

1.1.5 REKLAMATION

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Der ydes 2 års reklamationsret på varer købt hos Norpii.dk.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er du erhvervsdrivende, skal du straks ved modtagelsen og inden varernes forarbejdning/ibrugtagning sikre dig, at disse er korrekte og mangelfri, herunder at antal/mængder stemmer overens med faktura/følgeseddel.

I tilfælde af erstatningsansvar ydes alene godtgørelse efter varernes fakturerede værdi.
Norpii.dk fraskriver sig udtrykkeligt produktansvar i videst muligt omfang, samt ansvar for tabt arbejdsfortjeneste, driftstab, dagbøder og andre indirekte tab.
Hvis du modtager en forkert vare eller er den defekt ved modtagelse beklager vi naturligvis, og udbedrer fejlen hurtigst muligt.

Norpii.dk vil enten ombytte og fremsende en ny vare til dig, afhjælpe varens fejl/mangel, give pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
I forbindelse med returneringen af den mangelfulde eller defekte vare tilbyder Norpii.dk at fremsende et returfragtbrev til dækning af returforsendelsen.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Norpii.dk
Kohavegyden 4
5792 Årslev

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Kontaktinformation fremgår af fakturaen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

*Når du opdager en fejl eller mangel, skal du reklamere til Norpii.dk inden for rimelig tid.
Hvis du reklamere, inden der er gået to måneder, fra du opdager fejlen/manglen, vil reklamationen altid være rettidig.

1.1.6 FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at bruge vores kontaktformular , ved at ringe på tlf. 20 63 51 79, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for de produkter der oprindeligt er leveret med fragtmand.


Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

- Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
- Udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Tilbagebetaling af købet sker direkte til dig via check eller bankoverførsel, umiddelbart efter modtagelse af returvaren.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Norpii.dk
Kohavegyden 4
5792 Årslev

Norpii.dk modtager ikke returforsendelser pr. efterkrav.

1.1.7 FORBEHOLD

Informationen på websitet kan ændres uden varsel.

Bemærk at produktbilleder/miljøbilleder i Norpii.dk webshop, kan være vist med tilbehørsprodukter, ekstraudstyr eller andre varer, der ikke er inkluderet i prisen. Norpii.dk forpligter sig ikke til at imødekomme krav/ønsker angivet anført i "Evt. besked"-feltet om fx. levering på bestemte tidspunkter og kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle følgeskader, tab, projektforsinkelser mm. Norpii.dk forbeholder sig retten til, at afvise ethvert krav i den forbindelse.

1.1.8 PERSONDATAPOLITIK

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Norpii.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på norpii.dk er Norpii.dk.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os via vores kontaktformular

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

1.1.9 COOKIES

Vi anvender cookies på Norpii.dk hjemmeside: www.norpii.dk/ 

Når du besøger Norpii.dk hjemmeside/webshop anvender vi cookies til at registrere, hvad vores kunder ser på, på hjemmesiden, styre købsflow samt at måle trafikken på hjemmesiden. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores hjemmeside, tilpasse vores vareudbud og øge vores service.

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Benyt din browsers hjælpefunktion til at få flere oplysninger.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. en webshop) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men udelukkende oplysninger til brug for indkøbskurven.

En cookie er således en meget lille tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra, men så vil du opleve at mange websider ikke fungerer korrekt. På www.norpii.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter samt ikke mindst at skabe større brugervenlighed.

Google Analytics logstatistik

Vi bruger en logstatistik på www.norpii.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere www.norpii.dk 

1.1.10 OPHAVSRET

Indholdet på dette website er ophavsret beskyttet

Og tilhører Norpii.dk jf. lov om ophavsret. Artikler, billeder, tekst, illustrationer, lyd, videoklip stilles til rådighed for læsning/visning og må ikke reproduceres, ændres eller kopieres. Du må dog gerne udprinte enkelte kopier eller tage en kopi i digital form til privat brug. Yderligere anvendelse og eksemplar-fremstilling kræver udtrykkelig aftale med Norpii.dk. Kontakt Norpii.dk på tel.: 20 63 51 79  eller skriv til os via vores kontaktformular Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Ovenstående omfatter Norpii.dk.

1.1.11 SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERSDRIVENDE

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Fortrydelsesret: Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.

Reklamationsret: Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Formodningsreglen, som automatisk gør sig gældende for forbrugere iht. reklamationsretten, er ikke omfattet af erhvervskundens reklamationsret. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. 
Når erhvervskunden opdager en fejl eller mangel, skal der reklameres til Norpii.dk inden for 7 dage.
Er der tale om fejl i forbindelse med forsendelsen af ordren, herunder fejlagtigt indhold eller fragtskade, skal dette reklameres til Norpii.dk indenfor 24 timer gældende fra leveringstidspunktet. Hvis der er tale om tydelig fragtskade, bortfalder erhvervskundens reklamationsret, såfremt forsendelsen modtages mod skriftlig kvittering uden forbehold for skade, fejl eller mangler forårsaget af fragtskaden.

Alle henvendelser til Norpii.dk, omkring reklamation, skal ske skriftligt, enten ved at skrive til os via vores kontaktformular eller ved at sende et fysisk brev. Når der indsendes en reklamation, skal der være oplyst købsreference, f.eks. ordrenummer eller fakturanummer, samt en fyldestgørende fejl/mangelbeskrivelse. 

1.1.12 AFGØRELSE AF TVISTER - Gælder kun for erhvervsdrivende

Enhver tvist eller uoverensstemmelse, som måtte opstå i forbindelse med denne kontrakt, skal søges løst ved mediation gennem Mediationsinstituttet, Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup. Når en tvist eller uoverensstemmelse efter en eller flere parters opfattelse er opstået mellem parterne, er hver af parterne berettiget til at indgive begæring til Mediationsinstituttet om påbegyndelse af mediation. Mediationen skal finde sted i overensstemmelse med de til enhver tid gældende ”Regler for behandling af sager ved Mediationsinstituttet”. Såfremt mediation ikke fører til en løsning på parternes tvist, kan tvisten søges afgjort ved retssag eller voldgift i overensstemmelse med parternes aftale, se www.mediationsinstituttet.com. Såfremt parterne ikke opnår enighed via mediation inden 6 uger efter valg af mediator, er enhver af parterne berettigede til at indbringe sagen for Retten i Glostrup med efterfølgende appel til Østre Landsret.

Uoverensstemmelser mellem parterne, som ikke kan afgøres ved mediation, herunder uoverensstemmelse om aftales fortolkning, afgøres ved Retten i Glostrup med efterfølgende appel til Østre Landsret.

 

1.1.13 KLAGEADGANG 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på tlf. 20 63 51 79 eller ved at bruge vores kontaktformular.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Center for klageløsning: Toldboden 2, 8800 Viborg. www.forbrug.dk


Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr


1.1.14 STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Til:

Norpii.dk
Kohavegyden 4
5792 Årslev
Handelsbetingelserne er senest opdateret (22.10.2018)

Norpii.dk - Nordic Living
Her kan du, finde et stort udvalg indenfor nordisk interiør til boligindretning af både køkkenet, badeværelset, soveværelset, stuen, gangen og kontoret.

CVR-nr. 37990817

Kontakt

  • Kundeservice Kontaktformular
  • Telefon +45 20 63 51 79
  • Adresse Kohavegyden 4, 5792 Årslev
Varekurv
Din kurv er tom!
Denne webside benytter cookies til at huske dine indstillinger, statistik & målrette annoncer. Læs mere… Ok, jeg accepterer